Wordt verwacht medio 2023.
3 eetlepels kokosrasp
Handje notenmix, walnoten of amandelen ongezouten
Handje rozijnen of cranberry’s
90 gram roomboter
90 gram kokosbloesemsuiker
2,5 eetlepels vloeibare honing
Verwarm de oven voor op 160 graden. Zet alle ingrediënten klaar.
Neem een steelpan of pannetje met dikke bodem. Smelt hierin de boter, suiker en honing. Roer af en toe tot het een vloeibare dikke massa is.
Meng ondertussen de overige ingrediënten in een kom. Zelf hak ik de noten altijd in stukjes, ze blijven dan beter in de koeken zitten.
Meng de gesmolten massa met de ingrediënten in de kom.
Maak vervolgens 12 hoopjes op een met bakpapier belegde bakplaat. Ik gebruik altijd bakringen om mooie gelijkmatige koeken te maken maar je kunt ze natuurlijk ook met de hand vormen.
Zet ze net onder het midden in de voorverwarmde oven en bak ze in 15-18 minuten gaar en goudbruin.
Eet smakelijk koeken voor ontbijt
Heb je in de ochtend weinig tijd om te ontbijten maar wil je toch een gezonde start?Ann’s koeken voor ontbijt
Heb je in de ochtend weinig tijd om te ontbijten maar wil je toch een gezonde start?
Probeer dan deze koeken eens. Succes verzekert!
Zelf eet ik ze in combinatie met vers fruit zoals blauwe bessen, druiven, frambozen, kiwi of wat er nog op de fruitschaal ligt.
Je kunt 12 koeken uit dit recept halen, met 2 a 3 koeken per ontbijt kun je dus een paar dagen vooruit.
Wat heb je nodig
135 gram havermoutvlokken fijn
65 gram zelfrijzend bakmeel
2,5 theelepels kaneel
3 eetlepels kokosrasp
Handje notenmix, walnoten of amandelen ongezouten
Handje rozijnen of cranberry’s
90 gram roomboter
90 gram kokosbloesemsuiker
2,5 eetlepels vloeibare honing
Verwarm de oven voor op 160 graden. Zet alle ingrediënten klaar.
Neem een steelpan of pannetje met dikke bodem. Smelt hierin de boter, suiker en honing. Roer af en toe tot het een vloeibare dikke massa is.
Meng ondertussen de overige ingrediënten in een kom. Zelf hak ik de noten altijd in stukjes, ze blijven dan beter in de koeken zitten.
Meng de gesmolten massa met de ingrediënten in de kom.
Maak vervolgens 12 hoopjes op een met bakpapier belegde bakplaat. Ik gebruik altijd bakringen om mooie gelijkmatige koeken te maken maar je kunt ze natuurlijk ook met de hand vormen.
Zet ze net onder het midden in de voorverwarmde oven en bak ze in 15-18 minuten gaar en goudbruin.
Eet smakelijk
Probeer dan deze koeken eens. Succes verzekert!
Zelf eet ik ze in combinatie met vers fruit zoals blauwe bessen, druiven, frambozen, kiwi of wat er nog op de fruitschaal ligt.
Je kunt 12 koeken uit dit recept halen, met 2 a 3 koeken per ontbijt kun je dus een paar dagen vooruit.
Wat heb je nodig
135 gram havermoutvlokken fijn
65 gram zelfrijzend bakmeel
2,5 theelepels kaneel
3 eetlepels kokosrasp
Handje notenmix, walnoten of amandelen ongezouten
Handje rozijnen of cranberry’s
90 gram roomboter
90 gram kokosbloesemsuiker
2,5 eetlepels vloeibare honing
Verwarm de oven voor op 160 graden. Zet alle ingrediënten klaar.
Neem een steelpan of pannetje met dikke bodem. Smelt hierin de boter, suiker en honing. Roer af en toe tot het een vloeibare dikke massa is.
Meng ondertussen de overige ingrediënten in een kom. Zelf hak ik de noten altijd in stukjes, ze blijven dan beter in de koeken zitten.
Meng de gesmolten massa met de ingrediënten in de kom.
Maak vervolgens 12 hoopjes op een met bakpapier belegde bakplaat. Ik gebruik altijd bakringen om mooie gelijkmatige koeken te maken maar je kunt ze natuurlijk ook met de hand vormen.
Zet ze net onder het midden in de voorverwarmde oven en bak ze in 15-18 minuten gaar en goudbruin.
Eet smakelijk