Boost Your Balance Centre

Ruimte voor je slogan

Cinda & AnnemiekeWij zijn samen begonnen om het Boost Your Balance Centre te ontwikkelen omdat wij allebei ervaren hebben dat het in balans komen meerdere aspecten heeft. Hieronder vertellen wij wat meer over onszelf.


Ik ben Cinda (links op de foto :))
Ik heb een praktijk voor energetische massage en ben balanscoach. De massages zijn bedoeld om je energiebanen beter te laten stromen, zodat de energie in je lichaam aangevuld kan worden. Hierdoor krijg je rust in je hoofd en een ontspannen lichaam. Als balanscoach test ik met jou welke chakra's uit balans zijn, zodat we weten waar aan gewerkt kan worden. Door mijn sensitiviteit kan ik jouw energie lezen waardoor ik kan invoelen wat aandacht nodig heeft.


Ik ben Annemieke (rechts op de foto :))
Naast dat ik docent en trainer ben, heb ik me verdiept in de Ayurvedische leer.  Ayurveda is een manier van leven, we zoeken samen uit welk type je bent. Van hieruit krijg je inzicht wat jij nodig hebt om je balans te vinden en te onderhouden. Dit doe ik o.a. door het geven van voedingsadvies, coaching gesprekken en massages.